• Header

Marketing expertises

Mijn expertise is op verschillende manier inzetbaar. Van een éénmalig adviesgesprek, een brainstormsessie, een coaching traject tot het opzetten van een compleet nieuw bedrijf.

Resultaat afhankelijke beloning - durf marketing

Met de term 'durf marketing' geef ik aan dat ik niet enkel werk op het traditionele uurtje/factuurje basis. Ik ben bereid om een resultaatafhankelijke beloning af te spreken. Marketing is namelijk heel goed meetbaar en dan is een resultaatafhankelijke beloning goed af te spreken. De beloning kan op verschillende manieren worden afgesproken, bijvoorbeeld door een laag uurtarief in combinatie met een bonus, een aandelenpakket of een combinatie van mogelijkheden. Ik ben op vele manieren inzetbaar en het tarief is daarvan afhankelijk. Dit kan variëren tussen € 75,- tot € 150,- (excl btw).

Bekijk hieronder mijn verschillende diensten:

 • Marketing consultancy

  Misschien vindt u het eens prettig om marketing advies in te winnen van een onafhankelijke buitenstaander. Gewoon om eens te kijken hoe iemand van buitenaf er naar kijkt en met andere ervaring en inzichten komt. Dat kan op basis van een (éénmalig) adviesgesprek of een brainstormsessie.

  Tarief
  Eénmalig adviesgesprek (150 minuten): € 295,- (excl btw)

 • Marketing coaching

  Heeft u behoefte om eens met iemand te brainstormen of te sparren op gebied van marketing en communicatie op regelmatige basis? Dan spreken we een aantal sessie's af, bijv. 1x per maand of 1x per kwartaal. Alle variaties zijn mogelijk.

  Tarief
  4 sessie's van 150 minuten: € 995,- (excl btw)

 • MarketingScan

  De juiste analyse is in marketing een belangrijke vereiste om de strategie aan te passen. Het is ook meteen een nul meting om de toekomstige marketing inspanningen te vergelijken.

  Ik heb hiervoor een MarketingScan ontwikkeld, waarbij de belangrijkste zaken aan de orde komen.

  Hiermee krijgen we antwoord op twee fundamentele vragen: 1. waar staan we nu? en 2. waar staat de concurrentie?

  Tarief
  Basis scan: € 1.995,- (excl btw)
  Uitgebreide scan op basis van briefing en begroting

 • Marketing strategie & plan

  Heeft u behoefte aan een goed uitgekiende marketingstrategie, dan ontwikkel ik samen met u en/of uw management team een pragmatisch en praktisch marketingplan. Het fundament van een plan zijn de 17 P's uit de marketingmix, waarop het commercieel strategisch beleid wordt geformuleerd

  Hiermee krijgen we antwoord op twee fundamentele vragen: 1. waar willen we komen te staan? en 2. Wat hebben we daarvoor nodig?

  Tarief
  Marketingplan op 1 A4, € 2.995,- excl btw
  Uitgebreider plan op basis van briefing en begroting

 • Marketing concept

  Bij het ontwikkelen van een sterk en aansprekend marketing concept komt veel expertise kijken. De juiste stappen zetten in de juiste volgorde om tot een goed eindresultaat te komen is hierbij van grootbelang.

  Ongeveer 90% van de nieuwe conceptideeën bereikt nooit de markt, omdat het in de praktijk heel wat lastiger is dan vooraf gedacht. Het papier is geduldig, de praktijk weerbarstig.

  Met het opzetten en ontwikkelen van marketingconcepten (ook wel new buiness development genoemd) heb ik zeer veel ervaring.

  Tarief
  Op basis van briefing en begroting.

 • Marketing project

  Wilt u een nieuwe corporate identity of website laten ontwikkelen, maar wilt u hier meer marketingexpertise in brengen? Ik neem dan het projectmanagement voor mijn rekening en stuur de aanwezige experts of bureau's aan. Ook is het mogelijk om de uitvoering te laten uitvoeren door mijn eigen netwerk van experts.

  Tarief
  Op basis van briefing en begroting.

 • Marketing management

  Marketing management kan op verschillende manieren worden ingevuld:

  Extern marketing management
  Interessant voor bedrijven die de stap naar een full-time marketing manager te groot vinden, maar wel de behoefte te hebben om meer commerciële marketingkracht in te zetten om te groeien.

  Marketing assistentie
  Kunt u als DGA, commercieel directeur of marketing manager wel iemand gebruiken om te assisteren? Ook geen probleem, ik werk graag in teamverband en schuif graag aan.

  Interim marketing management
  Beschikt u even niet over een marketing manager? Dan kunt u mij ook inschakelen als interim marketing manager.

  Tarief
  Op basis van briefing en begroting.

 • Marketing team

  Om vanuit marketing door te schakelen naar een resultaatgerichte uitvoering richtte ik de BrandBrewery op. Dit is een coöperatief samenwerkingsverband bestaande uit specialisten op gebied van marketing en communicatie. Zo beschikt u ook over een compleet en ervaren marketingteam.

  BrandBrewery - compleet marketingteam
  Als klein, maar hecht team, zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we met minimale middelen een maximaal resultaat boeken. Zo ontstaan er snel verrassende resultaten.

  Tarief
  Op basis van briefing en begroting.

Interesse? Neem contact op!

 • Switch-over for knowhow

  • Meer marketingexpertise in huis
  • Resultaatgerichte aanpak
  • Inzetten van de juiste middelen
  • Meetbare resultaten
  • Vergroten commerciële slagkracht
  • Versterken concurrentiepositie
 • Quote of the month:


  The best way to predict your future is to create it.

  Abraham Lincoln